TEMA Vakfı Okulumuzu Ziyaret Etti

23 Aralık 2013 Pazartesi günü Hasan Ali Yücel Salonu’nda gerçekleşen “TÜRKİYE ÇÖL OLMASIN” konulu erozyon sunumu TEMA VAKFI gönüllü öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi.

Üç ayrı bölüm halinde gerçekleşen sunumlar Özel Marmara Anaokulu öğrencileri, Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri tarafından ilgi ile karşılandı.

Çeşitli görüntülerle desteklenen sunumda, Özel Marmara İlkokulu öğrencilerine “Meşe palamudu nasıl ekilir?” Neden meşe palamudu ekin diyoruz” gibi konularda bilgi verildi.Öğrencilere meşe palamudu dağıtıldı. Öğrencilerin karşılıklı interaktif olarak gerçekleştirdikleri ikinci sunumda “Küresel ısınmanın ne demek olduğu” ve “dünyamızdan götürdükleri” konuları üzerinde duruldu ve pratik uygulamalı bilgiler verildi.

Sunumda emeği geçen öğretmenlerimize ve TEMA Vakfı görevlilerine teşekkür ederiz.

TEMA SUNUMU INTERNET TEMA SUNUMU INTERNET TEMA SUNUMU INTERNET