16th İNGED & MARMARA SCHOOLS DRAMA FESTIVAL

Özel Marmara İlköğretim Okulu olarak 11 yıldan beri İNGED (İngilizce Öğretmenleri Geliştirme Derneği) adına ev sahipliği yaptığımız ilköğretim okulları arası İngilizce tiyatro festivali 29 Mayıs 2014 tarihinde Hasan Ali Yücel salonumuzda gerçekleşmiştir.

Bu yıl festivalimize, Özel Anabilim Ortaokulu, Kurtköy Özel Doğa İlkokulu, Özel Ayazağa Işık İlkokulu, VKV Koç Özel İlköğretim Okulu, Özel Bursa Nilüfer Bahçeşehir İlkokulu, Özel MEV İzmir Güzelbahçe Ortaokulu ve TED Bursa Koleji katılmıştır.

11 dalda ödüllerin dağıtıldığı festivalde Özel Marmara Ortaokulumuz çok önemli dallarda ödül kazanmıştır.

Okulumuz festivale 5.ve 6. SINIFLAR DRAMA KULÜBÜ OLARAK  İngilizce öğretmenlerimiz Deniz Alaca, Yeşim Ulucaklı, Müge Onat ve Steve Balık tarafından yönetilen “….BETH”  adlı oyunla katılmıştır.

ÖDÜLLERİMİZ

• THE BEST LEADING ACTOR AWARD

- EN İYİ AKTÖR DALINDA İKİNCİLİK: DENİZ ULAŞ TAŞKIN

• THE BEST SUPPORTING ACTRESS AWARD

- EN İYİ YARDIMCI AKTRİS DALINDA BİRİNCİLİK: PINAR ERDEM

• THE BEST PLAY AWARD

- EN İYİ OYUN DALINDA ÜÇÜNCÜLÜK

• THE BEST PRONUNCIATION

- EN İYİ İNGİLİZCE KONUŞMA DALINDA BİRİNCİLİK: İNCİ TOPÇU

• JURY SPECIAL AWARD

- JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ: Jüri Shakespeare oyununun komedi tarzındaki yorumu için okulumuzun oyunumuzu COMIC EFFECT dalında özel ödüle layık görmüştür.

Tüm sonuçlara ulaşabilmek için,tıklayınız.