4.Sınıflar PYP Sergisi

Özel Marmara İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerimiz 6 Haziran 2014 tarihinde PYP sergisini gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz “Sağlıklı Yaşam” teması kapsamında; “Dengeli Beslenme, Sporun Önemi ve Yaşadığımız Çevre” başlıkları altında yıl boyunca çeşitli çalışmalar hazırlayarak sergi günü tüm çalışmalarını velileri ile paylaşabilme fırsatı yakaladılar.

Salon programı ile başlayan sunumlarımız sınıflardaki gösteriler ve öğrencilerin sergi alanındaki çalışmalarını velilerine sunmaları ile devam etti. Öğrencilerimiz bu çalışmalar ile PYP tutum ve becerilerini günlük hayatlarına yansıttıklarını bizlere göstermiş oldular.

Sunumlar sırasında emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.