ECIS Konferansı
ECIS Konferansı ECIS Konferansı ECIS Konferansı

21-24 Kasım 2013 tarihleri arasında Hollanda’nın Amsterdam şehrinde gerçekleşen, çeşitli ülkelerden ve yüzlerce okuldan birçok delegenin katıldığı konferansta eğitim ve öğretim adına gerçekleştirilen yeniliklerin konuşulduğu, çeşitli uluslar arası okulların yaptığı çalışmaların paylaşıldığı paneller ve workshoplar düzenlenmiştir. Konferansa, Özel Marmara Kolejini temsilen okul müdürü Mehmet Alkan ve müdür yardımcısı Nur Şahin, Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu müdürü Hande Engür Bozkurt, İngilizce öğretmeni Elif Bozkurt  ve Uluslar arası Okullar Konseyine başvuracak olan Özel Bodrum Marmara İlkokulu ve Ortaokulu müdürü Burak Güneşi katılmışlardır. Konferans sebebiyle Amsterdam’a giden grup aynı zamanda NOVA Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek ortak çalışmalar yapmak adına okul müdürü ve öğretmenleri ile toplantılara katılmışlar ve eğitim öğretim hakkında bilgi edinmişlerdir. Dört gün süren bu konferansta uluslar arası uluslar arası birçok bağlantı sağlanmış ve konferans okullarımız adına çok başarılı geçmiştir.