Okul Sporları Küçükler Kategorisi Yüzme İl Birinciliği

Özel Marmara Ortaokulu öğrencilerinden Baran Efendioğlu, Berke Saka, Deniz Onat Erdoğan, Barkın Köse, Ali Boran Urak 01-03 Nisan 2014 tarihleri arasında Okul Sporları Küçükler Türkiye Şampiyonası Sakarya Yüzme Grup Müsabakası yarışlarına katılmışlardır.

Sakarya Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışmaların sonucunda Erkek takımımız 3. olarak Gaziantep’te düzenlenecek olan Okul Sporları Küçükler Yüzme Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.Yarışmada emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

• Barkın Köse: 100 m  Serbest 3.’lük
  • Deniz Onat Erdoğan: 200 m  Karışık 3.’lük
  • Ali Boran Urak: 100 m  Sırtüstü 2.’lik

4x100 m Karışık Bayrak Erkek Takımı 3.’lük:Berke Saka, Deniz Onat Erdoğan, Barkın Köse, Ali Boran