Okulumuzda Unutulmaz Yeni Yıl Konseri

Müzik Sanatı etkinliklerine katılan Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz 27.12.2013 Cuma günü çalışmalarını başarılı bir konserle sundular. Müzik sanatını, kendilerine sosyal bir hobi olarak seçen öğrencilerimiz çalışmalarını, sanat derslerinde, okul çıkışlarında ve hafta sonlarındaki müzik kurslarında sürdürmektedirler. Dinlenme zamanlarını böyle bir uğraşla değerlendiren öğrencilerimiz bu güzel dinletiyi aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar. Bu konserde yaşadıkları heyecan ve edindikleri tecrübenin, kişisel gelişimlerine ve gelecekteki yaşamlarına katkısı ise sonsuzdur.

Konsere misafir sanatçı olarak katılan velimiz Sayın Yeşim Purutçuoğlu Gelgen ve 2009 yılında okulumuzdan mezun olup Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano Bölümünü kazanan Utku Asan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yeni Yıl Konseri Yeni Yıl Konseri Yeni Yıl Konseri
Yeni Yıl Konseri