Our Achievements in Chess

Muğla Birinciliği 2010-2011

Türkiye Küçükler Şampiyonası
29 Ocak – 04 Şubat 2011

1003 sporcunun katıldığı şampiyonaya Bodrum Marmara İlköğretim okulundan katılan Gülis Aydın 12 Yaş altı Kızlar kategorisinde Sıralamada sekizinci olarak Milli takım kamplarına katılma hakkı kazandı. 9 yaş genel kategorisinde Efe Sanlı ise 146 sporcu içerisinde 107 sırada başladığı turnuvayı 49 sırada tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.

Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye
Küçükler Yıldızlar Gençler Şampiyonası
Muğla İl Birinciliği Satranç Turnuvası

4-5-6 Mart 2011 tarihlerinde Muğla Üniversitesi öğrenci sarayında gerçekleştirilen turnuvada, küçükler kategorisinde 112 sporcu, yıldızlar kategorisinde 64 sporcu, gençler kategorisinde 51 sporcu il birinciliği için mücadele etti. İl birincisi olan Demre Kerigan Muğla’yı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

Bodrum Çocuk Ligi
Bodrum Marmara Koleji’nin ev sahipliğini yaptığı, Bodrum Çocuk Satranç Ligi 13.03.2011′de gerçekleştirilen 5.tur karşılaşmaları ile sona erdi. Bodrum Marmara İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan “Marmara Aslanları” takımı 9 maç puanı 18 masa puan şampiyon oldu.
Demre Kerigan Türkiye Şampiyonu Oldu 09-13 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılan Okullararası Satranç Türkiye Birinciliğinde ilimizi Gençler Kategorisinde temsil eden Demre KERİGAN 9 tur sonunda yenilgisiz topladığı 8 puanla şampiyon oldu.

Demre Kerigan ilk IM (Uluslar arası Usta) Normunu aldı.
Altyapı Ulusal Takım sporcularımızdan Demre Kerigan, İzmir’de dokuzuncu turu sonra eren Angora Satranç Turnuvası’nda ilk IM(Uluslar arası Usta) normunu almayı başardı. 9 tur sonunda 5 puan alarak 2459 performans ile IM normu alan sporcumuzu tebrik ediyoruz.

Türkiye Kulüpler Şampiyonası
Muğla İl Yarışmaları

Türkiye Kulüpler Şampiyonası Muğla İl Yarışmaları Mavi Yolculuk Grubu ödül töreni Countryranch Atlı Spor Kulübünde yapıldı. Ödül törenine katılan sporcular ve takımlar kupa ve madalyalarını Bodrum Satranç İlçe Temsilcisi Atilla Gürmen’den aldılar. Ligi ikinci sırada tamamlayan Maltepe Üniversitesi Marmara Koleji Spor Kulübü Bodrum Şubesi sporcuları madalyalarını takım kaptanları Hasan Acıoluk’ tan alırken, kupalarını Bodrum Satrancının gururu Türkiye Şampiyonu Demre Kerigan’dan aldılar.

Asya – Afrika Yazışmalı Satranç

Kıta Şampiyonu
Atilla Gürmen
Demre Kerigan’ın Dördüncüncü