Özel Marmara İlkokulu 9-10 Yaş Yüzme Şenlikleri

9-10 Yaş Yüzme Şenlikleri Marmara Eğitim Kurumları Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda 31 Mayıs 2014 tarihinde yapılmıştır.

Şenlikte okulumuz öğrencilerinden; Alp GELGEN Şayan Marwan MATİN, Demir ÖZÇELİK, Kaan YAVUZCAN, Arda TOPÇU, Arda Şemi BARUH, Yiğit DEVECİ, Ege ATEŞ, Erk YAVAŞAL, Eren Efe COŞKUN, Murat AYDINOĞLU, Zeynep YILMAZ, Dilay KUYUCAK, Esin Su ÖZÇELİK, Şimal ÜZÜM, Melisa CANBAY ve Zeynep KARAGÜL Özel Marmara İlkokulu’nu temsilen yarışmışlar ve kurumumuzu başarı ile temsil etmişlerdir.

Marmara Eğitim Kurumları Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışmalarda emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Takım Başarılarmız

- 4 x 50 m Serbest Bayrak Erkek Takımı 1.    (Arda Topçu-Ege Ateş-Demir Özçelik-Kaan Yavuzcan)

- 4 x 50 m Karışık Bayrak Erkek Takımı 2. (Arda Topçu-Ege Ateş-Demir Özçelik-Kaan Yavuzcan)

- 4 x 50 m Karışık Bayrak Bayan Takımı 2. (Şimal Üzüm-Zeynep Karagül-Esin Su Özçelik-Dilay Kuyucak)

- 4 x 50 m Serbest Bayrak Bayan Takımı 2. (Şimal Üzüm-Zeynep Karagül-Esin Su Özçelik-Dilay Kuyucak)

Bireysel Başarılarımız

Dilay Kuyucak          - 50 m Sırtüstü 1.

Esin Su ÖZÇELİK   - 50 m Kelebek 1.

Demir ÖZÇELİK      - 50 m Serbest 1.

Demir ÖZÇELİK      - 50 m Kelebek 3.

Kaan YAVUZCAN  - 50 m Serbest 3.

Ege ATEŞ                - 50 m Kurbağalama 2.