Özel Marmara İlkokulu İngilizce Digital Kaynak Hakkında Bilgilendirme

Değerli Velilerimiz,

Okulumuzda 2014-2015 eğitim-öğretim yılında,1.-7.sınıflarımızda İngilizce derslerimizde GLOBED dijital kaynakları kullanılacaktır.  Dünyanın bir çok ülkesinde başarı ile kullanılan, önemli ödüller almış bu dijital kaynakları öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz derslerde ve ev çalışmalarında yıl boyunca aktif olarak kullanacaklardır. Ayrıca bu okuma platformu öğrencilerin yarıyıl ve yaz tatili ödevleri için kullanılacaktır.

Okulumuzda kullanılacak olan Learning A-Z Reading Solution (Reading A-Z ve Raz-Kids), dünyanın 165’ten fazla ülkesinde 7 milyon öğrenci tarafından kullanılan, içeriğinde 1,000’den fazla e-kitap bulunan, CODiE, Beacon, Teachers’ Choice gibi saygın sektörel ödüller ile başarısı kanıtlanmış İngilizce okuma platformudur.

Learning A-Z Reading Solution (Reading A-Z ve Raz-Kids) platformunun kullanılabilmesi için internet bağlantısı gerekmektedir. Platforma bilgisayar, tablet ve akıllı telefon üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Learning A-Z Reading Solution (Reading A-Z ve Raz-Kids)  ücretsiz Android ve iPad mobil uygulamaları için anahtar kelimeler:

App Store: Raz-Kids

Google Play: Raz-Kids

Raz-Kids e-kitaplarına erişim için öncelikle her öğrencinin http://kayit.globed.co sitesinden kayıt işlemlerini yapması gerekmektedir. Bütün öğrencilerin, derslerde kullanabilecekleri dijital içeriğe ulaşabilmeleri için, eğitim kalitesinde sürekliliğin sağlanması gerekmektedir. Bu nedenle bugüne kadar kayıt olmamış öğrencilerin, en kısa zamanda okul kampüsünde bulunan NEZİH Kitabevinden, okulumuza özel indirimli olarak verilen 64 TL ücreti  ödeyerek kendilerine özel GLOBED zarflarını temin ederek, kayıtlarını yapmalarını rica ederiz.

Öğrenciler, söz konusu kaynaklara, okulumuz tarafından onlara verilecek olan kullanıcı bilgileri ile kolayca ve güvenli bir şekilde ulaşabileceklerdir. Bu yıl, okulumuzdaki İngilizce okuma programının en önemli kaynaklarından biri olan Raz-Kids için her öğrencinin kişisel kullanıcı bilgisi olacaktır ve öğrenci bu kullanıcı bilgisini kullanarak, Raz-Kids içindeki dijital sınıflara girebilecektir. Öğretmenler tarafından öğrencilere verilecek olan özel bireysel raporların alınması ve her öğrencinin kişisel gelişiminin düzenli bir şekilde yürütülebilmesi için söz konusu giriş şifresine ihtiyaç vardır.  

Kaynaklarımızın doğru ve etkin kullanımı, bu kaynakların öğrencilerin öğrenme durumunu olumlu bir biçimde etkileyebilmesi açısından son derece önemlidir. Bunun için öğretmenlerimizin GLOBED yayıncılık ile çalışmaları ve eğitimleri yıl boyunca devam edecektir.

Sağlık ve başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı dileğiyle,

Parent Letters

Feedbacks from our Distinguished Parents

Click here to read