Özel Marmara İlkokulu Öğrencileri TÜYAP Kitap Fuarı’nda

Özel Marmara İlkokulu öğrencilerimizin kitapseverlerle bir arada olmalarını sağlamak, okuma sevgisini pekiştirmek, farklı yazarlarla bir araya getirmek amacıyla 11 Kasım 2014 Salı günü 33. İstanbul Kitap Fuarı’na günübirlik gezi düzenlendi.

Kütüphane sorumlumuz Filiz Yüksel rehberliğinde Kütüphanecilik Sosyal Etkinliğini seçen öğrencilerimizin katılımı ile düzenlenen gezide öğrencilerimiz; ünlü çocuk kitapları yazarları Aytül Akal, Hüsnan Şeker, Ayşe Yamaç,  Mavisel Yener, Mine Soysal ve Çiğdem Gündeş ile tanışma fırsatı buldular.

Kütüphanecilik Kulübü öğrencilerimiz ayrıca; Tudem yayınlarının düzenlediği Betül Avunç’un yönettiği  “Küçük Arkeologlar İş Başında” atölyesine de katılarak keyifli vakit geçirdiler.

İlgi ile okudukları yazarlarla fotoğraf çektirip, kitaplarını imzalatan öğrencilerimiz başka bir fuarda yine bir araya gelebilmek üzere geziyi tamamladılar.