Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Tenis Takımları Şampiyon

8. Geleneksel İstanbul İli Okullar arası Tenis müsabakaları okulumuzun kortlarında 28-30 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılmıştır. Turnuvada okulumuz 13 kategoride toplam 20 madalya alarak okullardan daha fazla madalya kazandığı için İstanbul il 1. si olmuştur.

Şampiyon Okul olarak turnuvayı başarı ile tamamlayan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Dereceye giren madalya alan öğrencilerimiz;

8 Yaş Karışık: Derin ÖKMEN (3.) , Uygar YILMAZ (2.), Galip TOKGÖZ (1.)

9 Yaş Bayan: Ceren BAYRAK (2.)

10 Yaş Bayan: Ada BULMAN (4.), Deniz ASAN (3.), Melissa EROĞUZ (2.), Deniz ÇELİK (1.)

11 Yaş Erkek: Orkun ŞEFİK (4.), Koray SAÇLI (3.), F. Başar YILMAZ           (2.), M.Yılmaz ÖZTÜRK (1.)

11 Yaş Bayan: Lara BAYRAM (3.), Duru ENGİNSEL (2.)

12 Yaş Erkek: Güney İŞCAN (1.)

12 Yaş Bayan: Ceylin ÖKMEN (4.), Zeynep KAYIŞLIGİL (2.)

13 Yaş Bayan: Defne GERÇEKÇİ (2.), Gökçe ÜNAÇ (1.)

13 Yaş Erkek: Onat RİBAR            (4.)

Okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz; İrem BAĞCI, Arda AYDINOĞLU, Kaya ALTUNTAŞ,      Doğancan DEMİRAY, Kemal Barış GÜR, Zeynep Duru ÖZKAN, Aykan YILMAZ, Semih KULEBEROĞLU, Görkem BABA, Duru PEREN, Seçkin Ata SEZGİN, Eren YENERKOL, Atahan ÇORMAN, Zeynep KEKEÇ, Berat KARA, Onat RİBAR

-  Nurhan DÖNERTAŞ / Fuat YAĞCIOĞLU     (Tenis Antrenörü)