Özel Marmara Ortaokulu Öğrencileri 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nü Coşkuyla Kutladı

Özel Marmara Ortaokulu Sosyal Bilgiler Bölümü tarafından 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla hazırlanan kutlama programı Hasan Âli Yücel salonunda sunuldu.

Ana teması tüm insanların kardeşliği üzerine kurulmuş olan programda ortaokul öğrencilerimizin sosyal bilgiler öğretmenlerinin yardımıyla günün anlam ve önemi üzerine hazırladığı sunumlar, şiirler ve insan hakları sürecinin tarihsel boyutunu anlatan küçük skeçler yer aldı. Bu sayede sosyal bilgiler dersinde öğrendikleri bilgileri pekiştiren öğrencilerimiz, hem insan hakları konusunda duyarlılıklarını geliştirmiş hem de program boyunca keyifli anlar geçirmiş oldular.

Programın hazırlanması ve sunumu aşamasında emeği geçen Sosyal Bilgiler Bölümüne teşekkür ederiz.