Özel Marmara Ortaokulu Öğrencileri Çanakkale Şehitlerini Anma Töreninde Şehitlerimizi Saygı İle Andı

Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni tüm Ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla 18 Mart 2014 Salı günü Hasan Ali Yücel Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

7.Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan Anma Programı; Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın ardından Okulumuz korosu tarafından günün anlam ve önemi ile sunulan marş ve şarkılarıyla başladı.7. Sınıf öğrencilerinden oluşan söz korosu ve slayt gösterisi ile devam eden törenimiz, yine 7. Sınıf öğrencilerinin sunduğu bir Çanakkale anısıyla sona erdi.

7. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı program izleyenleri yıllar önce yaşananlara götürerek duygulu anlar yaşattı. Bizi derinden etkileyerek böylesine duygulu anlar yaşatan bu törenin hazırlanıp sunulmasında emeği geçen tüm öğrencilerimize,  Sosyal Bilgiler, Müzik, Türkçe ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.