Özel Marmara Ortaokulu Sosyal Sorumluluk Projesi-Ayakkabını Paylaşır Mısın?

Akademik, kültürel ve sportif yönden donanımlı, başarılı ve toplum içinde söz sahibi olabilen bireyler yetiştirirken onların her konuda farkındalıklarını artırmak bir eğitim kurumu olarak hedeflerimiz arasındadır.

Bu amaçla öğrencilerimizi pek çok sosyal sorumluluk projesiyle buluşturmak ve onların bu projelerde etkin görevler almalarını sağlamak için Özel Marmara Ortaokulu 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz Kalamış Sahne oyuncuları ile ortak bir sosyal sorumluluk projesi geliştirdiler.

Ayakkabını Paylaşır mısın?” isimli proje kapsamında, aralarında Özel Marmara Ortaokulu öğrencimiz Mina Atıl’ın da bulunduğu Kalamış Sahne oyuncuları, 16 Ekim 2014 Perşembe günü okulumuzda “Eyvah Pabucum" isimli oyunu sergilediler. İlgiyle izlenen oyunun ardından öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projemiz kapsamında paylaşılmak üzere getirdikleri kullanılabilir ayakkabılar, proje kumbarasında toplandı.

Projemizin ikinci adımı ise toplanan ayakkabıların ‘Sevgi Mağazası’ aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması şeklinde planlanmaktadır.

Bu projede emeği geçen Kalamış Sahne Oyuncularına ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. 

 

Parent Letters

Feedbacks from our Distinguished Parents

Click here to read