Parent-Teacher Association
Hediye TUTULMAZAY Chairman
Elif KARAKAŞ Full Member
Pınar ÇİFTÇİ Full Member
Yıldırım SOLU Full Member
Gülbin SATIRLI Teacher Reprentative
Hülya AVAKYAN Associate Member
Cengizhan SANCAR Associate Member

ETKİNLİKLERİMİZ

2012-2013

  • İzmir'in Kiraz ilçesine bağlı, Doğancılar Köyü'ndeki birleştirilmiş sınıflarda eğitim veren Doğancılar İlkokulu'na gönderilmek üzere kitap, defter, kırtasiye malzemesi, oyuncak ve giyim eşyaları toplama kampanyası başlatılmıştır. Toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi okula gönderilmiştir.
  • Konacık Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tosun'un okulumuza ziyareti ve "Trafik Eğitimi" konulu öğrenci semineri çalışması yapılmıştır.
  • 9 Aralık 2012 Pazar günü "The Marmara" otelinde Turgutreis Sağlık Vakfı ile işbirliği yapılarak engelli öğrenciler için organize edilen "Yılbaşı Ağacı Işıklandırma Şenliğine" 8. Sınıf öğrencilerimizle birlikte katılım sağlanmıştır.
  • "Ağız ve Diş Sağlığı haftasında diş hekimi Sayın Fatma İldem davet edilerek öğrenci semineri düzenlenmiştir.
  • Bodrum Marmara Koleji Okul Aile Birliği, bir süre önce Bodrum Marmara Koleji'nde veli ve öğrencilerin katkılarıyla ikinci el pazarı düzenledi. Bodrum Marmara Koleji Okul Aile Birliği üyeleri bir hafta süren bu yardım kampanyasından elde edilen geliri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Milas Şube Müdürü Metin Kaya'ya teslim ettiler. Bodrum Marmara Koleji Okul Aile Birliği'nin bir diğer yardım kampanyası ise Adıyaman'ın Merkez İlçesine bağlı Ormaniçi Köyü, Ormaniçi İlkokulu'na gerçekleşti. Yine okulda düzenlenen ikinci el pazarından elde edilen gelirle satın alınan 50 çift ayakkabı ihtiyacı olan çocuklara dağıtıldı.

Parent Letters

Feedbacks from our Distinguished Parents

Click here to read