Ulusal Yavru Tema Şenliği

9-12 Mayıs 2014 tarihleri arasında devam eden Ulusal Yavru Tema Şenliği'ne Özel Marmara Ortaokulu öğrencilerimizden Ayça Kızıltuğ ve Sude Berfin Türker ile katıldı.

Etkinlik boyunca Türkiye'nin her bölgesinden gelen öğrencilere; Yavru Tema’nın amacı, toprağın-ağacın önemi vurgulandı ve değişik oyunlar sergilendi. Tema Vakfı'nın kurucusu Hayrettin Karaca ile tanışan öğrencilerimiz kendisi ile söyleşi yapma fırsatı buldular.

Proje sunumlarının ardından öğrencilerimiz Hayrettin Karaca’nın Yalova’daki Arboretum’una giderek oradaki bitki çeşitliliğini incelediler.

Gezi sonunda tüm öğrencilerin toplu resimleri çekilerek  'TÜRKIYE ÇÖL OLMASIN' andı söylendi. Çevre gönüllüsü öğrenciler daha da bilinçlenmiş olarak okullarına geri döndüler.

Tema Vakfı’nın düzenlediği şenliğe katılan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutluyor, çevre konusundaki hassasiyetlerinin artarak devam etmesini diliyoruz.