Liselerarası 13. Cemal Yirmibeş Voleybol Turnuvası

Özel Marmara Koleji,13-14 Mayıs tarihleri arasında 2000 yılında trafik kazası sonucu vefat eden Marmara Koleji öğrencisi Cemal Yirmibeş anısına, Marmara Eğitim Köyü Spor Tesisleri’nde Maltepe ilçesi ortaokul öğrencilerinin katıldığı “Genç Erkekler-Genç Kızlar” kategorisinde “13. Geleneksel Cemal Yirmibeş Voleybol Turnuvası” düzenlemiştir.

Maltepe ilçesinde voleybol Genç Kız ve Genç Erkekler kategorisinde ilk dört dereceye giren okulların davet edildiği turnuva, kazanılmış iki set üzerinde oynanmıştır. İki gün boyunca yapılan maçlar sonunda Genç Kızlar kategorisinde birinciliği Hasan Şadoğlu Lisesi, ikinciliği Rezan Has Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Maltepe Anadolu Lisesi, dördüncülüğü de Marmara Koleji, Genç Erkekler kategorisinde birinciliği Orhan Gazi Lisesi, ikinciliği Handan Hayrettin Yelkikanat Anadolu Teknik Lisesi,  üçüncülüğü Marmara Koleji, dördüncülüğü de E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi almıştır.

Çok çekişmeli geçen voleybol müsabakaları fairplay ve dostluğun hakim olduğu görüntülerle turnuva sona ermiştir.