MARMARA MESLEK LİSELİ ÖĞRENCİLER

MARMARA MESLEK LİSELİ ÖĞRENCİLER

Radyo TV Programcılığı dalında eğitim alan Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri   2-10 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen   32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda profesyonel yayıncılar ile birlikte çekim yaptı.

Bu yıl “TV Program Türleri” dersi kapsamında “Türkiye’de Kitap Okuma Alışkanlığı” üzerine bir belgesel hazırlığına başlayan11 Asınıfı öğrencileri,  ana teması “Tarih: Geçmişteki Gelecek” olan fuarın açılışına katılarak Osmanlı Tarihi, Türk Devrim Tarihi ve Türkiye’nin Siyasal Tarihi üzerine çalışmalar yapan fuarın onur yazarı Taner Timur başta olmak üzere Hıfzı Topuz, Ayşe Kulin, Ataol Behramoğlu, Ayşe Arman, Tekin Gönenç, Mavisel Yener, Behiç Ak, Hilmi Yavuz, Gülgün Feyman, Okay Tiryakioğlu ve Mustafa Sarıgül’le de birer röportaj yaptılar.

Bu yıl Çin Halk Cumhuriyeti’nin onur konuğu olarak yer aldığı fuarda 600 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı, 200 etkinlik ve yüzlerce imza ile kapılarını kitapseverlere açan İstanbul Kitap Fuarı’na yurt dışından 40 ülkeden yayınevleri, telif ajansları ve konuk yazarlar da katıldı. Mesleki hayatlarına henüz lise sıralarında adım atan öğrenciler, 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın kendileri için farklı bir anlam taşıdığını ve Marmara Meslek Lisesi öğrencisi olmaktan gurur duyduklarını da belirttiler.




MARMARA MESLEK LİSELİ ÖĞRENCİLER  MARMARA MESLEK LİSELİ ÖĞRENCİLER  MARMARA MESLEK LİSELİ ÖĞRENCİLER

Parent Letters

Feedbacks from our Distinguished Parents

Click here to read