Sporun Her Dalında Marmara Koleji Farkı!

Artistik Buz Pateninde İlayda Bayar

Yıllardır okuldaki derslerinin yanında buz pateni antrenmanlarını her gün hiç aksatmadan sürdüren ve katıldığı pek çok yarışmadan derece ile dönen  Marmara Koleji  9-C sınıfı öğrencisi İlayda Bayar, Spor Toto’nun İzmir’de düzenlediği Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye ikinciliğini kazanmıştır.

Senkronize Yüzmede Selin Ünser

"Spor özveri ister." İşte bu söze örnek olanlardan biri de Marmara Koleji 9-C sınıfı öğrencisi Selin Ünser. Yüzmeye Marmara İlkokulu'nda başlayan ve son üç yıldır Senkronize Yüzme Milli Takımı'nın sporcusu olan, her gün Marmara Eğitim Köyü'ndeki okulu ile  Anadolu Hisarı'ndaki spor antrenmanları arasında geç saatlere gidip gelen, saatlerce süren antrenmanlar kadar derslerine de önem veren Selin, yüzmede milli sporcu olarak katıldığı 6. İsviçre Gençlik Yarışları'nda bronz madalyanın sahibi oldu. İsviçre'nin Lugano şehrinde bu yıl 6. düzenlenen İsviçre Gençlik Yarışları'nda Senkronize Türk Mili Takımı üçüncü olarak yüzmede büyük bir başarıya imza atarken Selin Ünser, düet yarışlarında da altıncı oldu.